Politika privatnosti i kolačića

Uvod u Pravila o privatnosti
Ova pravila o privatnosti ("Pravila o privatnosti") objašnjavaju kako prikupljamo i obrađujemo podatke od članova i korisnika web stranice, softverskih aplikacija i drugih online usluga koje nudimo. Cuponic.hr proizvodi uključuju, ali nisu ograničeni na, Cuponic.hr ekstenziju za web preglednike ("Ekstenzija") i web stranicu koja se nalazi na www.cuponic.hr ("Site").

Ako nam ikada zatrebaju dodatni osobni podaci iz bilo kojeg razloga, reći ćemo vam i zatražiti vaše dopuštenje. Također, u mjeri u kojoj Cuponic.hr ima poveznice na druge web stranice (kao što su trgovci na malo), imajte na umu da ih mi ne posjedujemo, ne upravljamo njima niti ih kontroliramo te da one imaju vlastite kontrole privatnosti koje biste trebali pregledati.

Koje podatke prikupljamo i zašto
Kako bismo pružili naše proizvode, Cuponic.hr prikuplja informacije koje izravno dijelite s nama kada koristite našu web stranicu, proširenje ili mobilnu aplikaciju. Iako nije potrebno, možete odlučiti dati svoju e-poštu za postavljanje računa, vidjeti prilagođeni feed preporuke i još mnogo toga. Također možete konfigurirati svoj profil sa svojim imenom i drugim podacima za personaliziranije iskustvo.

Cuponic.hr također prikuplja tehničke podatke o Vašem uređaju i Vašem korištenju Cuponic.hr kako bi osigurali pravilan rad naših proizvoda. Podaci koje prikupljamo imaju za cilj pružiti članovima Cuponic.hr bolji način online kupnje te nam pomoći u razvoju, poboljšanju i plasiranju naših usluga.

Cuponic.hr ne prikuplja podatke o kreditnim karticama korisnika, njihovim PIN-ovima, podatke za prijavu s drugih stranica osim onih koje je korisnik dobro poznavanjem unio na stranicu cuponic.hr.

Informacije o računu i profilu

Kada postanete član Cuponic.hr, dijelite ograničenu količinu informacija tijekom procesa registracije, uključujući opcionalno vaše ime, adresu e-pošte, lozinku za članstvo i druge podatke o registraciji kako biste prilagodili svoj profil.

Ako odlučite povezati profil na društvenim mrežama (kao što je Facebook) sa svojom prijavom, Cuponic.hr će pohraniti ove podatke u svrhu provjere autentičnosti. Povezivanje vašeg profila na društvenim mrežama omogućuje Cuponic.hr pristup profilu, ali samo onako kako to dopuštaju postavke dopuštenja, uvjeti i odredbe dotične platforme i ova pravila o privatnosti. 

NEĆEMO pratiti vaše aktivnosti na društvenim mrežama i ne možemo ništa objavljivati ​​u vaše ime

Ako se odlučite prijaviti s Googleom, imat ćete opciju uvoza svojih kontakata kako biste mogli preporučiti svoje prijatelje na Cuponic.hr. Adrese preporuka su maskirane tako da ih nikada ne možemo vidjeti ili pohraniti niti kontaktirati bilo koga bez vašeg dopuštenja.

Kako nastavljate koristiti proizvode Cuponic.hr, također možete dati informacije kada:

– spremite artikle za praćenje pada cijena
– podijelite kupone, promotivne kodove i ponude koje ste pronašli
– pošaljite prijatelje iz svojih kontakata na Couponic.hr
– kliknite "Prati" trgovine koje vam se sviđaju
– tehničke informacije.

Cuponic.hr automatski prikuplja podatke kako bi naši proizvodi radili ispravno na različitim uređajima i preglednicima. 

Ovo uključuje podatke kao što su:

– vrsta uređaja koji koristite
– jedinstveni ID uređaja (ako je dostupan)
– operativni sustav
– vrsta preglednika
– IP adresa

Ovi nam podaci omogućuju da osiguramo da Cuponic.hr proizvodi rade ispravno, da poboljšamo vaše iskustvo te da otkrijemo i spriječimo prijevaru. Također, kako bismo nam pomogli u koordinaciji naših komunikacijskih i marketinških kampanja i kako bismo razumjeli kako naši korisnici stupaju u interakciju s našim proizvodima, koristimo uobičajene digitalne alate koji nam omogućuju da vidimo jeste li otvorili e-poštu koju smo poslali, jeste li posjetili vezu u tim e-porukama , ili općenito a stupali u interakciju s Cuponic.hr kao rezultat naših marketinških napora.

Cuponic.hr ne prati vašu povijest tražilice, e-poštu ili vaše pregledavanje bilo koje stranice koja nije maloprodajna stranica (stranica na kojoj možete kupovati i kupovati). Kada ste na unaprijed odobrenoj maloprodajnoj stranici, kako bismo vam pomogli uštedjeti novac, Cuponic.hr će prikupljati informacije o toj stranici koje nam govore koje kupone i promocije možemo pronaći za vas. Također možemo prikupljati informacije o cijenama i dostupnosti artikala , koje možemo podijeliti s ostatkom Cuponic.hr zajednice.

Podaci o kupnji i korištenju

Na maloprodajnim stranicama Cuponic.hr prikuplja naziv trgovca, prikaze stranica i, u nekim slučajevima, podatke o proizvodu koji nam omogućuju praćenje promjena cijena i ažuriranje našeg kataloga proizvoda. Također možemo prikupljati ograničene podatke o vašim kupnjama na maloprodajnom mjestu dok koristite Cuponic.hr (na primjer, ukupan iznos narudžbe i je li narudžba izvršena) u svrhe kao što su interna analiza, prikupljanje provizija i nagrađivanje Cuponic.hr . 

Informacije koje dijelite i koje prikupljamo omogućuju nam da poboljšamo naše proizvode i pružaju nam informacije o kuponima, ponudama, cijenama i dostupnosti maloprodajnih artikala koje možemo podijeliti s ostatkom zajednice Cuponic.hr. Također možemo upotrijebiti ove podatke kako bismo vam pružili prilagođenije i relevantnije iskustvo ili kako bismo prikazali sponzorirane ponude proizvoda koji bi vas mogli zanimati.

Zbirni i anonimizirani podaci

Također možemo koristiti podatke koje prikupimo u zbirnom ili anonimiziranom obliku. To nam omogućuje analizu interakcija s našim web mjestom i proizvodima općenito i ne identificira vas ili bilo koju određenu osobu. Ove općenite podatke koristimo za istraživanje, razvoj, marketing, analizu i poboljšanje iskustva kupnje za Cuponic.hr zajednicu.

Koje podatke ne prikupljamo

Prikupljamo podatke za koje vjerujemo da nam mogu pomoći da uštedimo vrijeme i novac našim korisnicima. 

Ovo ne uključuje, i mi ne prikupljamo, nikakve informacije iz vaše povijesti tražilice, e-pošte ili web stranica koje nisu u prodaji.

Također ne prikupljamo podatke o banci, kreditnoj kartici, PIN-u ili zaporci.

Kako dijelimo vaše podatke

Znamo koliko su vam važni vaši osobni podaci, stoga ih nikada nećemo prodati. Dijelit ćemo ga samo uz vaš pristanak ili na načine koje očekujete (kao što ovdje objašnjavamo). To znači da ćemo vaše podatke, ako je potrebno za dovršetak kupnje, podijeliti s tvrtkama koje nam pomažu u upravljanju Cuponic.hr ili ako smo to zakonski dužni učiniti.

Možemo dijeliti informacije s našim pružateljima usluga (tvrtkama koje rade za i s nama) kako bismo pokrenuli Cuponic.hr i ispunili svoje obveze prema vama. To uključuje tvrtke koje pružaju usluge u naše ime, uključujući i za pomoć u održavanju naše proizvode, za pružanje pravne podrške, bankarstva, sigurnosne zaštite, obrade plaćanja, vlastitog marketinga i korisničke službe. 

Napominjemo da kada dijelimo podatke s našim pružateljima usluga, to je u svrhe navedene u ovim pravilima o privatnosti, a ne za njihovu neovisnu upotrebu. 

Na primjer, koristimo Googleov alat za sprječavanje prijevara ReCaptcha na dijelovima naše web-lokacije, ali on se koristi samo za borbu protiv neželjene pošte i zloupotrebe.

Da biste razumjeli ove postavke, sljedeće veze mogu biti korisne, inače možete koristiti opciju "pomoć" u pregledniku za više detalja.

Za više detalja vezanih uz pitanja privatnosti, također možete pristupiti sljedećim web adresama:

 • YourOnlineChoices.eu/ro
 • IABEurope.eu
 • Dreptonline.hr

Monetizacija

Neke ponude mogu sadržavati pridružene veze, one nam pomažu pokriti troškove platforme i ne dodaju nikakve troškove osobi koja dovrši narudžbu, jer provizije plaća partnerska trgovina.

Uvjeti korištenja

Ukoliko se ne slažete s gore navedenim uvjetima, nemojte koristiti stranicu i ekstenziju cuponic.hr.

Korištenje web-mjesta ili proširenja automatski dovodi do prihvaćanja gore navedenih uvjeta i odredbi.

Svaki prigovor upućen prije nego što nas kontaktirate smatrat ćemo zlouporabom stranice cuponic.hr, odnosno njezinih administratora, u kojem slučaju ćemo tražiti naknadu štete.

Deinstaliranje proširenja preglednika

Za deinstalaciju proširenja, ovisno o korištenom pregledniku, slijedite sljedeće korake:

 1. Chrome
 2. U gornjem desnom kutu preglednika pritisnite ikonu slagalice
 3. Pritisnite 3 točkice desno od proširenja Cuponic.hr
 4. U izborniku koji se otvori pritisnite gumb "Deinstaliraj".
 5. Kako nas kontaktirati?

  E-poštom na adresu [email protected]

   
Prijavite se na newsletter i primajte ekskluzivne ponude!